Boedelontruimer | Amersfoort | Erkend in ontruimen

Image

Boedelontruimer is een landelijk werkend bedrijf, al jaren gespecialiseerd in vakkundige ontruiming en bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand, volgens de eisen van de opdrachtgever of verhuurder. Wij werken al vele jaren voor verzorgingstehuizen, woningbouwverenigingen en natuurlijk rechtstreeks voor particulieren. Sinds 2009 zijn wij aangesloten bij Erkende Ontruimers, een branche organisatie waarbij gelet wordt op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij een overlijden is het vaak aan de nabestaanden om het huis leeg op te leveren. Soms moeten er ook de nodige technische aanpassingen aan het huis worden gedaan, of moet het gewoon worden opgeruimd en gereinigd. Bij huuropzegging stelt de huiseigenaar of woningbouwvereniging vaak de eis dat het huis weer in de originele staat wordt opgeleverd. Wij kunnen dat allemaal voor u realiseren!

Werkwijze

Eerst maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Wij noteren dan per vertrek de te verrichten werkzaamheden. Hiervoor hanteren wij een inspectielijst waarin de eisen en verwachtingen van de opdrachtgever wordt vastgelegd. Aan de hand van de bezichtiging en de inspectielijst krijgt u een vrijblijvende offerte.

Zo hebt u zekerheid over de gemaakte afspraken en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Na goedkeuring starten wij op de afgesproken datum en tijd met de werkzaamheden. De opdracht wordt altijd door gemotiveerd vakpersoneel uitgevoerd. Uiteraard gaan wij discreet met de inboedel om: gevoelige of emotionele informatie komt niet in handen van derden maar wordt eventueel overhandigd aan de opdrachtgever. Inboedel wat nog herbruikbaar of verkoopbaar is wordt aan charitatieve instellingen gedoneerd of opgekocht en in mindering gebracht op de offerte.

Een voorbeeld hiervan zijn alle lokale kringloopwinkels in Nederland en vooral de stichting www.animalinneed.com

Ten slotte nemen wij contact met u op om de uitgevoerde opdracht te beoordelen. Mochten er bepaalde zaken nog niet naar wens zijn, dan zullen wij dit direct verhelpen. Onze oplossingen kenmerken zich door effectiviteit, constante kwaliteit en kostenbeheersing.

Meer informatie?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor u klaar