Bedrijfsontruiming - Boedelontruimer

Bedrijfsontruiming bij verhuizing of faillissement & slopen

Bij een bedrijfsontruiming komt een hoop kijken. Wij zijn een gecertificeerd ontruimingsbedrijf en al jaren actief in het ontruimen en bezemschoon opleveren van bedrijfspanden, onder andere bij verhuizing of faillissement. Wij beschikken dan ook over een groot scala aan verhuis- en gespecialiseerd materieel. Hierdoor is elk project uitvoerbaar en snel te realiseren.

Situaties zijn nooit standaard; iedere opdracht is uniek. Daarom zijn onze oplossingen altijd klantspecifiek! Wij kunnen u onder andere op onderstaande gebieden van dienst zijn.

 

Systeemwanden en plafonds verwijderen


Als er in een kantoorpand scheidingswanden, systeemwanden of plafonds zijn geplaatst moeten die bij het opzeggen van de huur ook weer verwijderd worden. Demontage is vaak een behoorlijke klus omdat de wanden en plafonds op een speciale manier zijn bevestigd. Wij kunnen ze op een verantwoorde manier demonteren, zonder onnodige schade aan plafonds en muren. Indien gewenst kunnen wij stenen muren en wanden weer in oorspronkelijke staat herstellen.

Vloerbedekking verwijderen


Meestal moet bij het verlaten van een pand ook de vloerbedekking of het linoleum verwijderd worden. Dat is intensief en onaangenaam werk, waarvoor de nodige kennis en gespecialiseerd materieel nodig is. Verlijmde vloerbedekking moet soms met chemicaliën worden losgeweekt, en ook de lijmresten zijn vaak alleen chemisch te verwijderen. Eventuele beschadigingen aan de vloer kunnen wij opvullen en egaliseren.

Kantoormeubilair afvoeren


Wij verwijderen zeer snel al uw oude kantoormeubilair. Of het nu gaat om wat er achterblijft bij een verhuizing of ontruiming, wij verwijderen al uw meubilair tegen gunstige tarieven. Alles wordt ter plekke gedemonteerd en gescheiden afgevoerd. Bureaus zij gemakkelijk te demonteren. Voor de kasten hebben wij speciale trolleys en voor het kleingoed speciale rolcontainers. Wij kopen ook kantoormeubilair op van A-merken, als het tenminste nog in goede staat is.

Elektronica demonteren


Als men een casco bedrijfspand huurt is er alleen de standaard elektronica aanwezig. Dit voldoet meestal niet aan de specifieke wensen van de huurder. U hebt misschien het datanetwerk uitgebreid, krachtstroom aangelegd, een extra serverruimte ingericht of extra contactdozen aangebracht. Al deze uitbreidingen moeten bij het verlaten van het pand weer in de originele staat te worden teruggebracht. Wij beschikken over de expertise die daarvoor nodig is.

Koelinstallatie en luchtbehandeling demonteren


Bij grote bedrijven met veel werkplekken volstaat de standaard koelinstallatie of luchtbehandeling niet. Er komt dan niet genoeg frisse, koele of warme lucht binnen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor grote serverruimtes of in fabrieksruimtes waar de lucht vanwege gevaarlijke stoffen moet worden afgezogen. Een grotere installatie heeft een flinke impact; misschien zijn er gaten in het dak geboord voor de af- en aanvoerpijpen. Bij het verlaten van het pand moet dit ongedaan worden gemaakt. Wij takelen grote condensatoren en luchtinlaatunits van het dak, dichten de gaten, tappen koelinstallaties af en verwijderen eventuele koelgassen volgens de STEK-certificatie.

Machines en stellingen verwijderen


Wij beschikken over het materieel om grote en zeer zware objecten probleemloos te verwijderen. Het gaat dan bijvoorbeeld om motoren, drukpersen, Paternostersystemen, carrousels, krachtstroominstallaties, aandrijfbanden, persluchtsystemen en palletstellingen. Bij demontage nemen wij de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen in acht. Ook de achtergebleven sokkels voor zware machines of ander speciaal bevestigingsmateriaal kunnen wij verwijderen. Courante machines of stellingen kunnen wij eventueel opkopen.

Archiefvernietiging


Hebt u gevoelige documenten waarvan de inhoud geheim moet blijven? Wij komen het graag bij u ophalen. Wij gaan uiterst discreet met de informatie om en vernietigen het tegen een redelijk tarief.

Illegale activiteiten ontmantelen


Een ander aspect waarin wij ons hebben gespecialiseerd is het ontruimen van illegale activiteiten zoals een hennepkwekerij. Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken en zit u met de lasten. Het pand kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra open ligt en niet goed meer functioneert. Wij gaan daarom uiterst zorgvuldig en discreet te werk:

  • Apparatuur en installaties afkoppelen en ontmantelen
  • Chemicaliën, aarde, kokos en afval afvoer
  • Personeel met technische en elektrotechnische kennis

Ook hier geldt dat wij door de jaren heen de nodige kennis hebben opgedaan.

Meer informatie?


Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze ontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 6 dagen per week van 08:00 tot 19:00 voor u klaar.