Parket of laminaat verwijderen - Boedelontruimer

Parket/ laminaat laten verwijderen

Parketvloer verwijderen

Parket of laminaat verwijderen?
Een gelijmde en gespijkerde parketvloer verwijderen is geen eenvoudige klus. Helemaal niet als u niet over het juiste materialen en kennis beschikt.

Het verwijderen van parket is een zeer lastige klus. Vaak is het parket gelijmd en soms ook gespijkerd op spaanplaat. Dit spaanplaat ligt dan weer verlijmd op de vloer eronder. Omdat er altijd een hele stevige lijm werd gebruikt tijdens het leggen kost dit nogal wat moeite om de parketvloer weer te verwijderen.

Met een hamer en een breekijzer zoals u hier op de foto ziet komt u er vaak niet. Het kan soms wel maar over het algemeen moet er toch zwaarder gereedschap in de vorm van elektrische breekhamers gebruikt worden. Na het verwijderen van parket kunnen we ook de vloer egaliseren mocht dit nodig zijn.

Kosten parketvloer / laminaat verwijderen

Wat de exacte kosten voor het verwijderen van parket / laminaat in uw geval zal zijn hangt af van een aantal factoren waaronder natuurlijk het totaal oppervlak, of het parket helemaal gelijmd is op spaanplaat en of dit spaanplaat weer gelijmd en gespijkerd is op de betonvloer eronder, welke verdieping, of we de vloer ook moeten egaliseren en of het afval ook afgevoerd moet worden.

Kortom, we willen nogal wat weten van u. Maar juist door die vragen kunnen we precies inschatten hoe lang we bezig zijn, hoeveel afval er vrij komt, etc. Wanneer u een offerte aanvraagt via het offerte formulier of even contact opneemt via het onderstaande nummer kunnen wij u dit allemaal aangeven.

Bel voor meer informatie: 06 113 445 88